Fotografia

La paraula Fotografia significa "dibuixar amb la llum". Prové del grec photos, llum, i grape, escriptura. La fotografia és la tècnica de gravar imatges fixes sobre una superfície de material sensible a la llum. Está considerada com el 8è art. Quasi 200 anys després del seu naixement i gràcies a les noves tecnologies, la fotografia es consolida com una obra d'Art. L'Art és l'aplicació de l'habilitat i el gust a la producció d'una obra. A Nou Digital et presentem la fotografia sobre llenç, seda, acuarela i paper.

Obres nostres de fotografies originals reproduïdes en llenç i muntades sobre bastidor a punt per penjar i a uns preus molt accesibles. Una altre opció: vols ser tu l'autor del teu cuadre? Porta'ns la teva foto, d'un viatge, familia, esport, afició, i nosaltres et fem el quadre de la mida que vulguis. Vols una reproducció d'un pintor?: Totalment legal, de la mida que vulguis, a uns preus increibles.

A Nou Digital som distribuidors exclusius per a Menorca d'Art On Demand. Pots comprar l'obra mitjançant la nostra pàgina web i te l'enportes en una hora! Amb bastidor 48 hores.

Galeria: